(ویژه مدیران عالی) MBA مدیریت اجرایی

نام دوره : مدیریت اجرایی MBA

مدت دوره:( 400 ساعت)

شهریه دوره : 45/000/000 ریال

(چهار میلیون و پانصد هزار تومان)

گواهینامه های دریافتی ( سه گواهینامه معتبر )

1- گواهینامه دوره عمومی مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری قابل ترجمه رسمی

2- گواهینامه دوره تخصصی مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری قابل ترجمه رسمی

3- گواهینامه صلاحیت حرفه ای مدیریت از مراکز بین المللی

دوره مدیریت اجرایی  MBA ( ویژه مدیران عالی )

مقدمه

علم مدیریت بعنوان راهکار اساسی برتری سازمانها مدتهاست که مد نظر صاحبان صنعت و تجارت قرار گرفته است .

البته بدیهی است که برای در اختیار داشتن ابزارهای عملی برای ارزش آفرینی در سازمانها علم مدیریت به تنهایی راه گشا نخواهد بود و این نقطه تولد MBA است .

Global MBA چيست ؟

دوره  Global MBA به منظور پرورش مدیران کارآمد برای اداره سازمان های اقتصادی،اجتماعی،تولیدی و خدماتی برنامه ریزی شده و دروس تعریف شده در این دوره طبق سرفصل های جهانی آن طراحی شده است و قابل پذیرش برای کلیه دانشگاه های سراسر جهان می باشد .

Global MBA با توجه به نیاز جامعه رو به رشد امروز ، با هدف تربیت مدیرانی ارائه شده است که کارکردهای کلان مدیریتی را در سطوح مختلف ، به گونه ای رشد یافته به اجرا درآورده اند.

دپارتمانMBA  ما ماموریت خود را پرورش مدیر می داند و ما برآنیم که این دوره را در کوتاه ترین مدت ممکن برگزاركنيم .

ساز و کار آموزش :

در این دوره سعی گردیده است نظام های سنتی و آموزشی مدیریت متحول گردد و آموزش ، محدود به " کلاس" و آموزش یکطرفه از جانب استاد نگردد . بلکه قصد داریم تا ابتدا تئوری های علوم مدیریتی را در سطح کلان به شما آموزش دهیم ، سپس در یک ساختار فرا کلاس با موردکاوی های (Case study) متعدد و تجزیه و تحلیل مورد های مختلف ، این تئوری ها را به چالش کشانیم تا فرآیند " کشش دانش " از جانب دانش پذیران به ورطه عمل در آید .

درطول دوره علاوه بر دروس اصلی،سمینارها و کارگاه های آموزشی مدیریتی جهت تقویت مهارت های کاربردی مدیران ارائه می شود.

نحوه پذيرش و ثبت نام

پذیرفته شدن در مصاحبه حضوری (در این مصاحبه به تجربه کاری و سوابق تحصیلی متقاضی توجه می شود)

دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی

حداقل نمره قبولی در هر درس 12 و معدل دوره حداقل باید 14 باشد